SzereplőkGrace Wright
Életkor: 17
Grace az édesapjával él, édesanyja életét vesztette egy autóbalesetben.
1997. szeptember 17.-én született egy oregoni kisvárosban. Élete nagy részét édesanyjával töltötte, apja a katonaságnál szolgált, így csak évente néhány hetet tölthettek együtt. Ahogy megtanult írni, az első dolga az volt, hogy levelet írjon az Irakban szolgáló apjának, amit aztán még sok újabb levél követett.
Hat éves korában kezdett táncolni, minden szabad idejét a táncteremben töltötte. Arról álmodozott, hogy egyszer világhírű táncos lesz belőle, azonban balesetet szenvedett, aminek következtében hosszú hónapokra tolószékbe kényszerült. Édesanyjával ültek az autóban, Roselyn azonban életét vesztette, így Grace azóta édesapjával él. A tánc már nem része az életének, édesanyja elvesztése óta nem lépett színpadra.

William Wright
Életkor: 42
Gyerekkorát egy oregoni kisvárosban töltötte, ott ismerkedett meg leendő feleségével, Roselynnel is. Szerelem volt első látásra, a fiatalok elkötelezték magukat egymás mellett. Azonban William családja múltjából kifolyólag kötelességének érezte, hogy csatlakozzon a sereghez. A kiképzések az ország másik végére kényszerítették. Kapcsolata Roselynnel két teljes évre megszakadt, a lány elköltözött a városból, de második katonai eltávja alatt ismét találkoztak. Mindkettőjükben tudatosult, hogy nekik együtt kell lenniük. Leveleken keresztül tartották a kapcsolatot, William minden alkalmat kihasznált arra, hogy találkozhasson szerelmével. 1995. május 5.-én összeházasodtak. 1996 októberében hosszabb eltávra kapott engedélyt. Több hónapot töltött családjával és szerelmével. Karácsonykor Roselyn nagy bejelentést tett, gyermeket vár. Williamnek ennek ellenére márciusban ismét be kellett vonulnia. 1997. szeptember 17.-én megszületett a lánya, Grace, de csupán 1997 karácsonyakor láthatta először. 
Lánya születése után is rendszeresen volt távol a családjától, de egyre gyakrabban fogalmazódott meg benne, hogy otthagyja a katonaságot. A végleges döntést azonban csak 2009-ben hozta meg. Felesége tragikus elvesztése után nem tért vissza a seregbe, hazaköltözött, és azóta is lányával kettesben élnek. Öt évvel a tragédia után azonban nagy dologra szánták el magukat, elköltöznek a családi házból, és új életet kezdenek valahol.

Cameron Brown
Életkor: 18
Egész életét Wildebayben élte le. Szülei házassága az évek során megromlott. Erőszakos, alkoholista apja rendszeresen kínozta a családját, így Cameron feladata lett, hogy húgát és édesanyját megvédje a férfitől. Nem volt felhőtlen gyerekkora, mint a többi vele egyidősnek. 14 éves volt, amikor apját börtönbe zárták. 16 évesen munkát vállalt, hogy segítsen eltartani a családját, anyja ekkortájt ismerkedett meg Grant Kellerel, akivel egy évvel később össze is házasodtak. Anyja sokáig attól tartott, hogy Cameron olyanná válik, mint apja, de kisebb bajkeveréseken kívül nem keveredett semmibe. Cam minden szabadidejét kishúgával, Sarahval tölti. 
Legjobb barátai: Darren és Ryan

Rebecca Steele
Életkor: 17
Néhány évvel korábban költözött a családjával együtt Wildebaybe. Bátyja, Caleb orvosi egyetemre jár, jelenleg másodéves. Szülei saját cégüket irányítják, immáron hat teljes éve. A munkájuk sok időt elvesz az életükből, így Rebecca a legtöbb délutánt iskolatársaival tölti a városban. Szabadidejét szívesen tölti a könyvtárban, illetve a parkban sétálva. Grace és ő hamar megtalálják a közös hangot, és mindketten rendkívüli barátra lelnek egymásban.

Angela Curtis:
Életkor: 33
Életének nagy részét Atlantában töltötte. Szülei még a mai napig is ott élnek, de a kapcsolatot megszakította velük, miután kitagadták. Friss diplomásként ismerte meg Victort, a fiatal építészmérnököt. Úgy tűnt szerelmük mindent elsöprő, és senki sem állhat közéjük. Angela szülei óvva intették a fiatal férfitől, nem szerették volna, ha lányuk nagyot csalódik. A lány viszont elvakult volt, és nem látta az intő jeleket. Egy évvel később összeházasodtak. Az első néhány hónapban úgy tűnt minden rendben, de Victor titkolózni kezdett. Egyre többet járt el otthonról anélkül, hogy elmondta volna, hova megy. Egy ilyen este alkalmával Angela követte, és megtudta, mi ez a nagy titkolózás. Victor nem az volt, akinek mondta magát. Illegális dolgokba keveredett, és rövidesen a rendőrök kopogtattak az ajtaján. A hatóságok tíz börtön szabtak ki rá. A lány egy ideig még kitartott mellette, de aztán beadta a válópert. Az eset után meglátogatta a szüleit, de azok hallani sem akartak róla, egyedül maradt. Új élet reményében költözött Wildebaybe.


Daisy Hopkins
Életkor: 27
Egy Wildebay közelében lévő kisvárosban látta meg a napvilágot. Csupán két éves volt, amikor a családja elköltözött édesapja munkája miatt. Így gyerekkorát már Wildebayben töltötte. Szülei lelkiismeretesen nevelték, és támogatták lányuk álmát, hogy egy nap újságíró lehessen. Daisy dicsérettel végezte el a középiskolát, majd egyetemre ment. A második szemeszterben rátalált a szerelem is, azonban a dolgot itt visszájára fordultak. Brad nem az volt, akinek hitte, ugyanis amikor megtudta, hogy Daisy teherbe esett, azonnal lelépett, és magára hagyta a lányt. Daisynek nem volt más választása, mint abbahagyni tanulmányait, és hazaköltözni, hogy megszülhesse gyermekét. Kilenc hónappal később megszületett Molly. Bár végül nem fejezte be tanulmányait, mégis boldog életet él. Első könyvén dolgozik, amikor állást vállal a Roselyn’s-ben.

Oliver Fuller
Életkor: 26
Anglia egy kisvárosában született. Még tinédzser volt, amikor szülei elváltak, és ő édesanyjával Amerikába költözött, hogy új életet kezdhessenek. Középiskolai tanulmányai után jelentkezett egy New yorki egyetemre, hogy jogot tanulhasson. Négy évvel később sikeresen diplomázott, és állást kapott, de rövid időn belül rájött, hogy nem akarja egy életen át ezt csinálni, így úgy döntött, szerencsét próbál. Maga mögött hagyva a Nagy Almát, utazgatni kezdett. Alkalmi munkákból élt, néhány hétnél tovább sehol sem maradt. Wildebay viszont teljesen elbűvölte, és letelepedett. Minden vágya az, hogy ügyvédi irodát nyithasson, de ehhez pénzre van szüksége. Ez vette rá arra, hogy jelentkezzen pincérnek a Roselyn’s-be. 


Jason Sanders
Életkor: 18
Két orvos második gyermekeként született. Szülei rendkívüli odafigyeléssel és szigorral nevelték fel. Gyerekként minden idejét pontosan beosztották, szinte alig volt szabadideje. Barátait csak a hétvégén láthatta. Kamaszként lázadni kezdett, és szülei is belátták, hogy túlzottan is szigorúak voltak a fiúkkal. Jason az iskola kosárlabdacsapat kapitánya, már két éve biztosítja a csapat győzelmét, az edzője nagy reményeket fűz hozzá. A csapat kapitányaként esélye van egy sportösztöndíjra, de még szüleinek sem merte elmondani, hogy a középiskola után abba akarja hagyni a sportot, és csak hobbiszerűen foglalkozni vele.
Nővérével mindig is jó kapcsolatot ápolt a nagy távolság ellenére is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

layout by Milky Way